wordpress logo webbyrå Net Partner 011

 

WordPress

Vi är en webbyrå i Stockholm som älskar att arbeta med publiceringsverktyget WordPress. Med hjälp av publiceringsverktyget skapar vi stilrena och sökmotorvänliga webbplatser, som du själv kan uppdatera och sköta om. Kort och gott vi är en webbyrå som fullkomligt älskar att arbeta med wordPress. CNN, Time, Reuters och Le Monde är bara några exempel av alla miljoner hemsidor som är byggda på wordPress.

 

adminpanel wordpress webbyrå Stockholm

 

Om WordPress?

WordPress är ett modernt publiceringsverktyg med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet. Det perfekta verktyget för privatperson som företag. WordPress startade 2003 med en enda bit av kod för att förbättra typografi i vardagen skriftligt och med färre användare än du kan räkna på dina fingrar och tår. Sedan dess har vuxit till att bli den största själv-värd bloggverktyg i världen, som används på miljontals webbplatser och ses av tiotals miljoner människor varje dag.

Vi har programmeringskunskaper so kan vi dessutom göra egna tillägg och mallar efter dina unika behov.

Besök WordPress webbplatsen

 

Kontakta oss

få en offert inom 24 timmar. GRATIS!

Ring oss på 08-121 59 129

klicka på knapen att ringa oss


Alltid fastpris – Vi gör en beräkning av vad projektet kostar och ger en offert på det. Om Ni accepterar offerten så är priset fast, oavsett om vi behöver längre tid på oss än vad vi beräknade!